LVI-Asennus Velska Ky


Putkiliikkeen nimi: LVI-Asennus Velska Ky
Osoite: Vahvamatintie 39, 52550 Hirvensalmi
Puhelinnumero: 0400813857
Sähköpostiosoite: velska@velska.fi
Kotisivut: www.velska.fi

Anna pisteet

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (ääniä: 1, keskiarvo: 1,00 / 5)
Loading...
Yksi arvostelu

  Ismo

  Olen käyttänyt Velska ky kesämökkini lvi töissä. Kokemuksena en suosittele pienrakentajalle
  yrityksellä tuntuu olevan monta rautaa tulessa isommissa kohteissa, joten oli erittäin vaikeaa
  saada sovittua aikaa asennuksille. Puhelimeen ja sähköpostiin ei välttämättä vastattu ollenkaan kuin vasta pitkän ajan kuluttua. Monessa asiassa joutui turvautumaan toisiin lvi asiantuntijoihin että sai projektia eteenpäin. Sovittua tapaamista varmistettaessa ei puhelimeen vastattu eikä yrityksen puolelta tullut mitään yhteydenottoa. Koeilin yhtenäkin päivänä aamupäivän saada yhteyttä mutta ei vastattu paitsi, kun vaihdoin puhelinta eikä numeroa tunnistettu niinpä vastattiin heti.
  Töistä joihinka sovittiin edellisenä päivänä mitkä tarvikkeet asentaja tuo mukanaan, että saadaan viemäröintiä osittain käyttöön niin puolet puuttuivat ja työt jaivät taas roikkumaan. Lopputarkastus oli mökilläni viimevuoden syksynä, kaivoon piti asentaa vielä venttiili tarkastuksen jälkeen. Aikatauluksi sovittiin 2 viikon päähän, jolloin minuun otetaan yhteyttä ja tarkennetaan asennus päivä. Sitä yhteydenottoa ei ole vielä kuulunut. Ihmettelen saamaani kohtelua pien asiakkaana, maksoin mielestäni samalla valuutalla kuin muutkin, minulle annettin tarjous millä tuntihinnalla työt tehdään ja sen mukaan maksoin. Kaikki aika minkä joku oli tekemässä näkyi myös laskuissa (ne kyllä tulivat nopeasti)
  Mutta kyllä jotain hyvääkin oli, asentaja (ei ollut vakio palkkalistalla ainakaan silloin) joka teki kaiken ennen lopputarkastusta on todella ammatinsa osaava. Hän toimi tosi tehokkaasti ja teki erittäin siistiä jälkeä(antamani tähti asennukselle). Terveisiä vain Mäntyharjun suuntaan

Arvostele, kommentoi tai kerro kokemuksista